BOOMVERZORGING

Vins Groen is binnen het hoveniersvak gespecialiseerd in boomverzorging. Wij verzorgen met enthousiasme en de juiste kennis uw bomen tot deze in topconditie zijn. Ook geven wij u graag advies over wat u het beste kunt doen voor of met uw grote reuzen en kleine boompjes.

Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken. Bent u er handig mee dan kunt u ons eventueel ook een whatsapp bericht of mailtje sturen met foto’s.

boomverzorging tak weghalen

Onderhoud en gezondheid van uw bomen

Tijdens het onderhoud letten wij op de gezondheid van uw boom. Wij verzorgen ze zo dat ze goed weerbaar zijn tegen ziektes. Dit zorgt ervoor dat ze altijd veilig zijn voor u en voor de omgeving.

Takken

Takken die onveilig zijn of gewoon onhandig zijn kunnen we voor u verwijderen.

Snoeien

Snoeien van uw boom, de juiste verzorging zorgt voor een gezonde boom op de lange termijn.

Veiligheid

Zijn wij dat uw boom niet meer veilig is dan overleggen we met u en kunnen we de boom voor u kappen.

Stormschade aan uw boom

Heeft uw boom schade opgelopen tijdens een storm? Dan kunnen wij hem zo bijwerken dat hij weer veilig is voor u en de omgeving. Is de boom te zwaar beschadigd en is het niet meer veilig om de boom te behouden? Dan kunnen wij hem veilig voor u verwijderen. Het hout kunt u eventueel door ons laten verwerken naar brandhout.

Offerte aanvragen

Haardhout

De gekapte boom verwerken wij graag voor u tot brandhout. Uiteraard heeft u wel een plek nodig om het hout goed te laten drogen alvorens u het kan gebruiken als haardhout. Het is het wachten waard haardhout is denken wij; de gezelligste warmte.

Bel nu
brandhout zagen van uw gekapte boom